Vihersisustuksen asiantuntija

Vihersisustus L&L Åback Oy palvelee yli 20 vuoden kokemuksella

Toteutamme kauniit vihersisustukset niin julkisiin tiloihin kuin yritysten toimitiloihin. Vihersisustuksella luot viihtyisän ja esteettisen työympäristön ja parannat työilmapiiriä.

Vehreä sisustus virkistää ihmisiä ja tuo luonnon betoniseinienkin sisälle. Sisäkasvien ansiosta voit nauttia luonnon kauneudesta vuoden ympäri.

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, joten yrityksen tiloihin kannattaa panostaa. Miellyttävä sisustus saa henkilökunnan lisäksi myös asiakkaan viihtymään.

Vihersisustusta ja viherpalveluja

Viherpalvelujemme avulla tila kuin tila muuttuu viihtyisäksi pienellä vaivalla. Kutsu meidät maksuttomalle arviointikäynnille, niin tulemme tutustumaan kohteeseesi. Vihersisustamme niin pienet kuin suuret tilat toiveidesi mukaan hillityn hienosti tai raikkaan vehreästi ja haluttaessa myös huolehdimme viherkasvien säännöllisestä hoitamisesta. Yrityksemme huolehtii myös viherkasvien huollosta.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin vehreät viherkasvit kuin tyylikkäät Lechuza-ruukut, joiden avulla luomme niin uusiin kuin vanhoihin tiloihisi raikkaan viihtyisää ilmettä.

Suunnitteletko tilojesi vihersisustamista? Ota yhteyttä ja sovi aika, niin tulemme arvioimaan kohteesi täysin veloituksetta!